Ahad, April 19, 2009

Ada Apa Dengan Perth - The Final Chapter

(Might as well finish this before I go to Jogja. Hahaha. Ada lagi ke orang nak baca pasal Perth? hahaha)

Last day in Perth, diklasifikasikan sebagai hari membeli belah. The first day we were in Fremantle, I bought a few pairs of Crocs and my sister tak puas hati nak beli juga so we went to Fremantle again!

Lupa nak ambil gambar sepatu Crocs yang dibeli, tapi between the 4 of us, we bought like, 14. Hihihi. Itu termasuk oleh-oleh untuk yang dirumah ok. (Saya punya, 3 jek. Hehehe)


Gambar hiasan: Aksi mencuci sepatu Crocs di pantai


And we had lunch at Kailis again.



Then we spent a couple of hours at the malls in the city center, before heading to King's Park.
Kings Park is a 4 km² park located on the western edge of Perth, Western Australia central business district. The park is a mixture of grassed parkland, botanical gardens and natural bushland on Mount Eliza.

Besides tourist facilities Kings Park contains the State War Memorial, the Royal Kings Park Tennis club and a reservoir. The streets are tree lined with individual plaques dedicated by family members to Western Australian Service men and women who died in World War I and World War II.
Source: Wikimapia


A friend who used to study in Perth said, I must go to Kings Park to:
1. Berkhayal
2. Skodeng lelaki-lelaki kacak jogging
3. Berkhayal tentang lelaki-lelaki kacak tadi

hahahaha!

Tapi ini yang saya buat:







Berkenaan lelaki-lelaki kacak berjogging...sangat banyak! Tapi sebab terlopong tengok mereka, lupa nak snap photos. hehehe.

Saya sedih dah semakin singkat masa bersama Yariz tercinta. Sob Sob


We hanged around at Kings Park until sunset, then my sister ajak naik Wheel of Perth, not so unlike Eye of Malaysia.





The Bell Tower


I saw this and I said, "nak kena ambil gambar ni untuk Soraya!" (See Sor, kamu selalu di hati ku)

HAHAHA!

Then we head back to the apartment, kemas2 barang, tidur sekejap, esok pagi-pagi sebelum matahari naik sudah di airport...

Sarapan minum Hot Choc


dan pulang ke Malaysia 7 pagi waktu Perth.

YEahhhhhh...Finally, THE END!

7 ulasan:

brad berkata...

GO CROCS !

. : LaDy iRm@ : . berkata...

heheh.. baper pasang dah tukar kasut dalam gambar fg

f a r i n a berkata...

ahaha...now that u mentioned it...

3!

Lynn berkata...

lebih murah ke Crocs di sana?

. : LaDy iRm@ : . berkata...

woowww... 3 ... koleksi ader bape?

f a r i n a berkata...

Lynn: I bought 2 PRIMAs for AUD25 each, which is about RM60, then a pair of Mary Jane for AUD30, which is like..RM70.

Lady Irma: 3 tu je lah, sebelum tu tak pernah beli crocs. hehe...

Lynn berkata...

murah!!!

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...