Rabu, April 15, 2009

I see RED

me: wehh...nanti mcm gedik sgt la plak...
reddevil: ade stail la skit..jgn le buat gedik bluncas
me: hahahaha. gedik beluncas. comel!
reddevil: gedik ade care la geng..
me: hahahaha. comelnya cara kamu mengajar aku untuk menggedik. baruuu je pagi td ada sorg kwn lelaki aku bagi 6 tips mengorat. hahaha.
reddevil: laki ni senang geng...kalau dia tau ade org suke dia, pastu dia pon feel same...lagi la senang. ko hint skit je..dia mesti cari ko..
reddevil: pancing pakai umpan mahal la geng...ayat mesti cantik. puitis skit. jgn la cakap direct, "aku suka kau". dia pon terkejut!

me: umpan mahal ? bukan wang ringgit kan?
reddevil: nope. mamat tu suke ape...ape interest dia...tackle interest dia tu
me: hahaha! aku paste ni kat blog ok! takpe, nama kamu aku rahsiakan
reddevil: tackle interest...donT do ape yg dia tak suke..kalau ko buat bende yg dia kureng...minus point. cantik kalau ko ade same interest..++ point
reddevil: ok..ko amik la mase utk berangan..hehe...


nota 1: encik reddevil adalah rakan sekelas waktu di Uniten. Setelah terpisah sekian lama, baru jejak kasut di facebook baru-bari ini. Hahaha...tak sangka boleh jadi doktor cinta rupanya mamat ni. Thank you, geng!

nota 2: ada kejadian yang menyebabkan saya sedikit trauma berserta paranoid untuk bercerita tentang masalah begini dengan kaum hawa.

Majulah sukan untuk negara.

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...