Khamis, April 09, 2009

Muahhhhhhh!!!


Lynn, first and foremost, thank you sooooooo much! I had so much fun!

Sou, thanks for asking keadaan nadi saya. Semenjak tadi saya cuba cari, takde denyut nadi pun? Terhenti semenjak kejadian itu.

Kejadian apa?

Gulp! *pengsan 5 menit*

Saya diciyom Abang Nuar!!!


Well ok, technically, my camera yang diciyom. Tapi dengar dulu dengar dulu...

Ok. I went to see Abang Nuar's show. *huge grin*

Was in front of the stage, armed with my camera, taking a video of his performance, bila dia turun, lihat saya, menari2 depan camera saya dan...

Cium camera saya. Right at the lens. *multiple orgasms*

So kalau tengok video tu, ada bibir Abang Nuar tepat bertepek di situ. *hyperventilating*

Tu, dah macam, french kiss la kan? Macam la kan? Kan? Kan? Hahahhahaha!

So lepas ni. Kalau anda rasa, camera anda hebat, best gila, besar gabak macam gerabak keretapi, waterproof, lens panjang sedepa, boleh zoom sampai nampak permukaan bulan, boleh buat efek2...

Sila tanyakan soalan ini.

Ada Anuarjen cium camera anda? Ada? Ada??


muka puas selepas berciyom

10 ulasan:

along berkata...

priceless gile!!!

shamamia berkata...

MasyaAllah!

Lynn berkata...

Gile cepat masuk blog wehhhhh! Hahahaha. Kitorang balik je, naik lif, lif bukak, nampak Archuleta betul2 depan mata kat studio depan lif tu. hari gila glamer sedunia

peonate berkata...

see i told u die sure pakai baju putih² ahahah :)

kalo die pakai gloss ke cun sikit bleh kotorkan sikit lense ko

Farrah Abdullah berkata...

Homaiigod!

Ngakk, camera saya belum pernah diciyom oleh sesape, masih virgin gitu. Haha.

Jeles! But I'm happy for you anyway. Hehe :)

azura berkata...

ooo..ada di sana jugak ke td..hoho..tak terperasan..

wah..bestnya dicium..ahaks..

*hanya sempat di peluk* :-p

cek^sou! berkata...

gambar last tu... puassssssssssss hati aku , bisik nuar jen :D

nuraudz berkata...

ok.

syu_hidayah berkata...

arghh ..
dicium jejaka malaya !! (walaupun di camera)

awesome blossom berkata...

cis cis CISSSSSSSSSSS!!!!

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...