Selasa, Mei 12, 2009

17




I turn 17 today. (untuk kali ke 10. hahaha)

The transition from being 16 to 17...well, it wasn't as bad as I thought it would be. Tidak berlaku proses pertukaran kulit seperti ular. Tidak kelihatan lebih tua secara mendadak. Tidak merasa depresi sakit hati sudah jadi anak gadis si manis 17.

Instead, I feel absolutely great. Being surrounded by loving family, wonderful friends, I am blessed. Syukur Alhamdulillah.

Terima kasih semua yang beri ucap selamat (sangat ramai, I lost track...hahaha...kalian adalah terbayekkkk dari ladang!), mendoakan, menceriakan, menerima saya apa adanya, and despite my sudden mood swings, my not so funny jokes, my smelly feet, muka saya yang macam biawak hidup (hahaha nak juga insert benda ni, coz I know whoever wrote that, you must still be reading my blog kan? kan? kan?) my indecisiveness, my unwashed car, my untidy room, perangai saya yang kadang kala tak tahu malu, ? (dan banyak lagi kekurangan saya yang kalau saya list kan semua nanti orang tak nak mengaku kawan dah), you guys are still with me. Even kamu yang kata muka saya seperti biawak hidup. Tahukah kamu saya merasa tersanjung kamu baca blog saya? Tahukah? Oh tapi tak de lah sangat. Kamu bukan penting pun. --->see? indecisive.

Saya bersyukur, 17 tahun saya hidup...owh wtf marilah berlaku jujur, 27 tahun...

Saya dapat kenal kamu semua. Terima kasih, terima kasih, terima kasih.

Semoga kita kekal menjadi sebuah kisah klasik untuk masa depan.

The sweetest wish I received this year:
"TERIMA KASIH YA ALLAH, TELAH MENCIPTAKAN FARINA UNTUK DUNIA"

Manis sangat, saya rasa saya boleh kena diabetik membaca ucapan ini. hehehehe, thank you! (alah, macam lah dia baca blog ni)



nota kaki:

f: buuuuuu...
f: aku br dpt sms ni dari brondong manisku
f: hahahaha
f: katanya dia nnt perform di kl
f: tapiiiiiiiiiiii...
f: tggl 20 juni. hahahahahaha....definitely klo di suruh memilih, ya aku milih pmi3 dongg..sorry afganku sayang...
A: Hahahaha
A: Emang pmi pas tgl itu yah??
A: hahahaha
f: iya!
A: Trus km blg apa ke dia? sorry i rather watch so7
f: tp td katanya ada 2 show...jd masih bisa ketemu
f: aku samperin ke kamar aja deh
f: hahahah
A: Ooo gitu...
A: Hhahahahha
f: gak...aku bilang, yah sipp nnt ketemu
f: dalam hati ya bilang itulah...there's no wayyy i am going to miss watching so7 for u!
A: Hahhahaha
A: Yakinn say??kan Afgan lbh lucu lohhhh
A: Hihihihiii
f: iya...tapi kang mas lebih manisss
f: ahhaha


Great news. Tapi kalau saya harus memilih..tsk tsk tsk...sorry dear.

3 ulasan:

Lynda berkata...

happy birthday farina-cheechung

VUC berkata...

ulang tahun ya far?
selamat ya...

peonate berkata...

in case x dpt msg aku (mane tau x sampai)

joyeux anniverrrsaireee !!!


muahhhhss

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...