Khamis, Mei 21, 2009

Masih Jelas Bengang

Saya tak bengang dengan sesiapa. Bukan, bukan. Cuma...

Ever since the beautiful Along sent me the mp3 of Akim's "Bengang" and Hafiz's "Masih Jelas"...rasa macam terbuai-buai perasaan gitu. *mode jiwang karat on* hahaha...

Sebentar lagi mesti semua radio overplay lagu-lagu ini tahap nak muntah mendengarnya. But till then...layannnn~

Thanks Along! Kamu memang amat memahami!!!


"masih jelas, setiap lekuk penjuru, menghiasi wajahmu, waktu kau renung aku..." *sob sob*



p.s: happy birthday cik fasian!!! stay beautiful k.

Posted by ShoZu

4 ulasan:

cik yan berkata...

ye... stay beautiful juga yer cik cantik...

thanks!

lasagna n masakan indonesia... bilakah akan di buat lagik?

aku n cik ayu sudi untuk merasa hasil masakan itu

shamamia berkata...

why why whyyyy my name included?

*dlm mode diet berat*


(sila muntah)

=P

p.s. haven't heard both songs pun lagi hahaha

along berkata...

oke cik ayu tengah mode diet berat, saya di sini sedia menerima sebarang jemputan makan-makan.

semalam berbuka dengan lagu Akim je ke?

OH BEHAVE LAH, ALONG!

f a r i n a berkata...

today those 2 songs saling gulir berganti okeh. hahaha...my verdict, lagu Akim lebih catchy, tapi vocal Hafiz 'oh so smooth macam kulit dia juga'

hahaha...masyaAllah, ni puasa lagi tau hari nih!

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...