Sabtu, Mei 16, 2009

Untukmu, Peon...

To the girl who first started calling me FIJI. Hahaha...
Fg .. Fg ... igt lagi time form 4 mule² panggil ko fg kann
actually die suits laa nama ko
F for Farina and G for Jamal (errr cam salah je.. haha aku rase macam Hamid Gurkha dalam Roda Impian "saya minta huruf F untuk MAAF !!" wth ??)

Tau takpe! Hahaha...G untuk Jamal eh? :p



Asal saya dengar lagu ini, mesti ingat Peon. Peon, terimalah lagu rempit kegemaran kita! (I can actually imagine Zeff kalau baca ni mesti geleng-geleng kepala)

Mari karaoke:
Aku lah Kekasihmu - AXL’s

Itukah dia kekasih yang pernah berjanji
Memberi cinta untukmu sepenuh hati
Ia akan menyesal suatu hari nanti
Apabila ia mengetahui
Kekasihmu ini ingin kembali

Tahukah engkau ia tak sepadan denganmu
Walau beribu bisik pujuknya merayu
Kekasihmu ini terlalu ingin kembali
Sejak ia mengetahui
Kekasihmu itu selalu membuat kau bersedih

( korus )
Oh kekasihmu ini akan merasa gembira
Andai dapat bersama untuk selama-lama
Hanya untuk menyayangimu
Hanya untuk bercinta lagi
Andai engkau berduka
Aku yang pertama di sisi
Andai engkau bahagia
Akukan terus berdoa
Semoga suatu masa
Pintu hatimukan terbuka
Dan kita akan kembali
Bercinta lagi

Aku akan kembali
Walau jalan berliku
Kernaku kekasihmu
Hingga ke akhir hayat


Nota: 'hayat' harus dinyanyikan dengan dengung dan sedikit sengau... "haiiiiyyyyyattt~~" Hahahaha!

Peon, orang yang tak suka lagu ini, mungkin jiwa seni mereka tak sehalus jiwa seni kita, kan kan kan? :-D

Thanks for the birthday wish! Tak kira, nanti kita kena karok juga lepas kau balik, or else aku akan merajuk menendang-nendangkan kaki ke tanah (errr...apakah aku seekor kuda?)

2 ulasan:

yatt berkata...

wahhhh

lagu nih sgt sesuai utk karaoke...


rindu nak karaoke, pls!!

peonate berkata...

axl's hahah nak gak letak 'S dekat AXL tu .. sure diorang rase cool gile dulu2

btw Hafiz menanggg uuhuuu aku tgk youtube aje dgn raud .. haha

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...