Rabu, Jun 24, 2009

Baru 6!



me: Eh, pak...bentar lagi ada yg anniversary ya? hihihi...
D: hehe...iya *ngengir* 2003, ini tahun berapa sekarang? 2009 bukan? Berarti udah 6 tahun...
me: iya Alhamdulillah
D: eh salah. Bukan 'udah' 6 tahun, baruuuuuu 6 tahun! Baru 6 tahun...


Perkahwinan mereka baru mencecah 6 tahun semalam. Saya doakan, sentiada dalam limpahan rahmat dan keberkatan Allah, serta menjadi keluarga yg sakinah, mawaddah dan warohmah.

Aminn...

nota: She's 26, and has been happily married for 6 years! Saya...? :-)

9 ulasan:

ull berkata...

alahai. lupe plak...belated aniberseri je la. hehe. 6 taun dh eh...alhamdulillah....

Zeti Zainal berkata...

Happy Anniversary buat Duta and adel..

Aaahh Adel baru 26 ker? Sebaya lah pulak.

Mungkin saya punya harapan dpt suami se"hot" Duta..hahahah

Cah Ayu berkata...

kita dah kurang lebih 9 tahun berdarah abadi! woho!

along berkata...

moga bahagia hingga akhir hayat :)

ull berkata...

darah abadi xde anibersari ke?? :D

Raina Wulan Guritno berkata...

your time will come soon, but after me lah pasal mek tensi habis semua kawan mek yang hadek-hadek langkah bedul, emosi mekk tau!! hahahhaahahha

Lissa berkata...

9 taon? uyoo lama tu... kalau nak anibeseri darah abadi, tarikhnya apa?

Im berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Im berkata...

date show kat mcities la kot.. 9/2/2001. hari saya jumpa soraya, aiie dll.
tapi kalo forum oren ato mirc bagai, nov-dec 2000 la kot.

happy anniversary tuk mereka.

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...