Rabu, Julai 15, 2009

Malam Pertama

Oh bukan, bukan malam pertama yang itu.



Semalam, malam pertama saya diberi kesempatan, merias seorang model untuk sebuah photoshoot. Nervous gile b**i wa cakap sama lu! Dah lah model professional dah jadi cover majalah Nur, dah lah photografernya bukan calang-calang orang but Kukubesi himself, puas lah baca doa mencari jodoh penenang hati.




Lucu, sebelum start dah dipesan, mekap yg Islamic compliance!!! Hahaha...ye, saya tau...takkan nak make up dia macam pornstar kot.

I enjoyed it, working with professional people, beautiful model, and it was almost like a family affair.

And the best part is, the pictures taken will be used by Bank Muamalat for their promo, posters, mouse pads...macam macam ada!

Walaupun bukan muka saya, tapi saya thrill jugak la kan. Hahaha...Thanks for the opportunity!

I am personally pleased with the outcome, tunggulah kehadirannya wajahnya di Bank Muamalat berhampiran anda!

nota: pic courtesy of model, Cik Mas.

7 ulasan:

Lissa berkata...

wah, jadi mak andam ko sekarang, nyahhh...

peonate berkata...

wahhh lepas ni boleh ko mekap artist² pulak.. bile lagi aku nak beli Mangga(ade lagi ke?)
haha mekap² la yg waterproof sume lepas tuh leh amek pic sebelah swimming pool huhu

along berkata...

meletop nokk!!

ull berkata...

wah..syabbas! :D

f a r i n a berkata...

hahaha...

thanks ladies!

peon, aku selalu tgk make up kat mangga tu ok! tapi sayangnya aku takde warna lipstick livid pink yg skeriness, yg selalu mereka gunakan! hahaha...

skeri.

sity29 berkata...

wahhh apa acara ya yg boleh dijemput cik farina untuk memakeup kan muka ku ni? ehheheheh
:D
bday party anak anak bisa?
hahahahaha

f a r i n a berkata...

hahahah...

kalau saya bisa, apa ngak sih buat kamu kak sity?

eceh.

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...