Khamis, Julai 30, 2009

To Bali With Sony

Remember this post where I ask you to beramai-ramai menjalankan kewajiban mengundi untuk sahabat saya, Zunaira @ Along?

Guess what.

SHE WON!!!!



Bali? With Ikhwan? Macam honeymoon seyh. *wink wink*'

Congratulations Along!


And please, di Bali nanti, don't do what I wouldn't do. hahaha...nak ikut dalam bag tarik please, please pretty please?

Dan andai memang boleh bawa kawan, saya dengan rela jadi balachi andai dapat memijak the land of Gods itu sekali lagi. Hahahaha...pilihlah aku! Me me me me meeeeeeee!!!



And as of mulut orang yang dok mengata itu, you proved them wrong, kan babe? :-)

9 ulasan:

along berkata...

makin hari makin cinta kat cik cantik.

sungguh.

thanks for making me enter the contest, for the entries, for the votes, for the encouraging words "doesn't matter what's the result, u are already a winner"

thanks.
and kalau tak boleh bwk kwn, i'll make sure kamu masuk dalam luggage tuh nanti!!

Im berkata...

kongratulasi along!

f a r i n a berkata...

hahaha...

ada apa dengan hari ini yang membuat saya menerima komen2 berpaksikan cinta sesama jenis ini? hahahaha...kidding! love you too babe!

ikhwan has no idea what's in store for him.

ull berkata...

congratulation along! =D

. : LaDy iRm@ : . berkata...

ahahah... sure ikhwan suprise kalu tgk luggage tue ader org...

heheheh

erk along... saya pun sudi untuk ikut kamu ...

jom ramai2 pegi bali

.... eh sat.. selamat ke skang nie?

Cah Ayu berkata...

yan,

selamat, sebab ada ikhwan! hahahaha

marimaripergibali :P

along berkata...

mana butang Like to Cah Ayu's comment, mana?

f a r i n a berkata...

ha ah...

ikhwan pun selamat. hahaha...selamat dikorbankan :-D

Cah Ayu berkata...

masing2 lajang, diselamatkan lebih afdhal.. :P

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...