Selasa, Ogos 18, 2009

Eh. Biar betul??

Pagi-pagi ke kantor, telat 10 minit.

Salah sendiri, bangun telat.

Sampai pondok guard, kena check suhu baru boleh masuk.

Takdehal, saya yakin saya sihat ini hari.

Sebelum sampai turn makcik tu nak check suhu, saya dah berangan. Besok lusa, kalau malas kerja...akan saya usahakan biar suhu badan naik then makcik tu tak bagi masuk office boleh balik tidur. Yeay.

Sampai turn, makcik tu masukkan menatang tu dalam telinga.

Tengok-tengok...

32.

32??!

32???!!!

me: anis anis
yuhanis: yep. hepi nmpk
me: suhu badan 32 tu, normal ke? hahaha
yuhanis: gila sejuk! hahaha
yuhanis: sure mamalia?
yuhanis: hahaha
me: hahahaha. siot!
me: tu suhu badan aku pagi tadi!
yuhanis: serius?
yuhanis: sejuk babe
yuhanis: aku tak rasa normal
me: hahaha
yuhanis: hehehe
me: tu ah, tadi aku excited ni
me: 1st time masuk opis kena check suhu badan
me: cam pk...oh klo tinggi boleh balik tido yeay
me: hahahaha
me: alih2!

yuhanis: skali sejuk beku
me: 32??!
yuhanis: hahaha




Ni mesti thermometer tu yang salah. Mesti.

Komen terakhir tu yang tak boleh blah. Cicak komodo? Cis cis bedebah sunggoh.

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...