Jumaat, Ogos 21, 2009

Kelab Jiwa Luka


1: i know exactly what u mean
1: when u said
1: chatting with him is the best part of ur day
2: :-)
2: well...i'm gonna miss tht
1: i find myself having to drag my fat ass dgn lebih bersungguh2 to go to work
1: haha
1: and macam orang blur the whole day
1: fak lah.
1: yeah. gonna miss that. didn't know I would miss it this much tho.
2: aku semalam
2: pukul 10 lebih dah tido
2: tht...is not me
2: dahtu bangun kul 6.30 tadi
2: mata aku lebam
2: dan aku rasa tak cukup tido sgt
2: dem
1: biological clock ko haywire
2: aku...kalau mengantukkk je...
2: sign aku depresi
2: owh and tht too
1: kita ni sangat kelab jiwa luka hokeh
1: aku sgt tak sabar menunggu ramadhan sbb at least i'd hv somethg to do at nite
1: hahaha
1: boleh?

2: yea
2: tp aku tak look forward siang
1: yes
1: it's gonna be a long day
1: dan tak ada food as distraction

2: sbb kalau bulan pose mengantuk dia luar biasa
1: and that too
1: yea
2: hahahaha
2: yeah!

1: ah fak. gua kangen.



no prize for guessing siapa 1 & 2.

atau siapa yang dirindui.

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...