Rabu, Ogos 19, 2009

Pertandingan Menulis Skrip

Sila tulis skrip yang terbaik untuk adegan-adegan dibawah!

Skrip yang paling kreatif dan original, akan menerima bukan 1, malah 2 paket gula kasar 1kg. hahahah...tak perlu bersusah-susah untuk mencari gula di kedai runcit pak abu!

Hahaha...

mari mari mari!








nota 1: Along, thanks for the coffee and sandals! Sukaaa!!

nota 2: Ikhwan, thanks for the bag ya... *kedip kedip mata*

7 ulasan:

ull berkata...

ini kontes baru hot fm ke? ehehehe

madu3 berkata...

hancur luluh...bagai di geget gorilla ....

along berkata...

terima kasih pada Sony for the handycam yang kerennnnn banget!

mwahx!!
(yg ini utk kamu.)


MWAHHHHX!!
(yg ini utk ahahahahamalulanakcakap!)

Cah Ayu berkata...

tiada skrip untuk semua gambar

melainkan...


farina: kedipkedipmata & nyengir2

Ikhwan: sengih2

sekian.

madu3 berkata...

smlm pg TMC, gula habess..owno..dah dekat puasa..apa kaitan dgn gula?
maka saya teringat contest ini..

skripnya..

wawan: awak mana kawan awak tu??
farina: yang mana??(nada buat2 xdengar)
wawan: ala yg besday sama dgn saya tu...
farina:oo..(masih buat2 x dengar)

:D..ps: blh UP kan skit hadiah tu tak..u no wat i mean.. muahahaha

f a r i n a berkata...

hahaha...

acu, aku bagi lah ko menang, sebab rumah ko dah takde gula. meh meh bila nk amik hadiah

brad berkata...

thank u for sharing this

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...