Rabu, Ogos 12, 2009

Selamat Jalan, Bungaku

Weekend ini, banyak rakan-rakan saya pergi bercuti. Ada yang honeymoon ke Bali (seriyes terbayang Along berdua berpegangan tangan berjalan di Uluwatu lihat sunset bersama ehem ehem), ada yang berdingin bersama (eceh, alasan untuk berpeluk-pelukan mesra lah tu?) di Cameron Highlands.


Hanya doa dan linangan air mata yang dapat ku kirimkan bersama. Dengan hati yang berat, akan ku pasrah menjaga ABANG afgan sambil kalian berlibur berbahagia. *Sob sob*.


Rakan-rakan yang bakal ke Cameron, hanya satu ku pinta oh darimu, hargailah cinta kita...eh salah. Sudilah kiranya andai menjejak kaki ke Ladang Teh Boh, tolong belikan hamba sekotak Passionfruit Orange Fruit Infusion? Please please please? :-D Apa? Boleh? Oh terima kasih rakan-rakan! *chup chup chup chup*



Buat Along, don't do anything that I wouldn't do! Hahaha...nanti kita bikin sesi tengok video lucah percutian ke Bali itu beramai-ramai hokeh? I will bring risoles. Eceh. Tu je resepi andalan nak buat macam mana.

Have fun good people!

5 ulasan:

Raina Wulan Guritno berkata...

don't miss us, heheh :D

. : LaDy iRm@ : . berkata...

heheh... saya mau juga menonton video itu sambil menikmati risoles..... dan sambil menghirup teh boh ..

along berkata...

ahaha, baru baca ni!

jangan khuatir, kami di sana akan bikin skripnya dulu, kelak bila mau jadi filem dan perlu heroin, kamu lah orangnya!

eh, nak tak?
hahaha!

thanks so much, dear!

Cah Ayu berkata...

afgan

he's all yours!

hahaha

sekotak cukup ke?

f a r i n a berkata...

shamam: memula ingat nak pesan strawberry raspberry tu juga, tapi ada stok lagi dlm 15 uncang, cukup lah tu. hehehehe.

u ols klo nk, beli lah tu, eunaks!

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...