Selasa, September 29, 2009

Open sesame!

Since everyone is asking,

1. Open house saya jadi. (kalau saya tak kata cancel, jadi lah maksudnya)
2. Sabtu ini, 3 Oktober 2009
3. Ye, ada lasagna. Mungkin juga mie sup utara, risoles, bakwan, apple crumble, creme caramel. Tergantung kepada bahan dan masa dan kederat.
4. Lepas zuhur onwards.
5. Siapa tak tau kat mana rumah saya, sila tinggal comment. Nanti saya bagi alamat.

Marilah!

nota: kembang kuncup hidung bila pergi beraya ke rumah saudara dan ada yang menyangka saya masih belajar. Bila diberitahu saya dah kerja, mereka menyangka saya kerja operator pengeluaran lepasan SPM terus masuk kerja. Hahaha. *hinst hinst*

11 ulasan:

Amylia berkata...

aku dijemput x?

f a r i n a berkata...

jemputlah, of coz!

Lynda berkata...

nk dtg

kitt berkata...

I wish i can go

Cah Ayu berkata...

kitt - marilah!

Irda Idris berkata...

Boleh ke memalukan diri dengan menjemput diri sendiri ni? hehehehe... wei, bagi aku alamat ko skali.. aku tak pernah lagi sampai kat rumah ko... btw, start lepas zuhur, abeh kul bape?

Raina Wulan Guritno berkata...

ye kitt, marilah! *teruja nak pergi :d*

kak tasya berkata...

wah..open house ade lasagna..muke tak malu nak dtg bole? :P
cop..awak tuka hp number ke?aritu call tak dpt laa

f a r i n a berkata...

Irda & Kak Tasya: ym yaaaa...

Kitt: Nahh, i'll just eat an extra portion of bakwan for you. Kirim pake hati.

*uhuk, uhuk*

Along berkata...

kitt takde, along malas datang awal lah.


(HAHAHA ALASAN)

I'll be there insyaAllah!

aphrodite berkata...

simpan lasagna...lepas umah auntie ku di shah alam aku singgah ok :)

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...