Rabu, September 09, 2009

Satu Hari Di Hari Raya

"Satu hari di Hari Raya
Ku dengar irama yang sungguh indah
Ku coba mendekati padanya
Kira irama itu adalah
Suara pujian pada yang Esa"




Syawal datang lagi!

Yeah okay fine, seminggu lebih lagi tapi salahkah saya untuk excited??


Tahun ini persiapan menyambut lebaran amat sederhana. Tapi cukup bermakna.

Eceh.


Eniwei. The purpose of this entry is.


Dengan ini saya mengisytiharkan, tarikh rumah terbuka di rumah saya adalah pada 3 Oktober 2009 bersamaan dengan hari Sabtu (sila sila tulis dalam diari)

Bersempena dengan hari baik bulan baik ini, saya ingin menjemput saudari-saudari, tuan puan untuk memberi cadangan juadah yang akan disajikan kelak.


Pendek kata, apa yang terlintas di hati untuk anda mentekedarah, sila kemukakan. Segala cadangan akan dikemukakan kepada badan berkanun (read: Emak) untuk pertimbangan.



Silalah tinggalkan komen. Owh, para pemenang akan penerima...erm, satu jemputan ke rumah saya? haha.

Gila cheapskate.

6 ulasan:

anis-chan berkata...

aku mcm biasa ok, aunty nak apple crumble! :D

sdiri baru mau try buat hehehe

Cah Ayu berkata...

saya kemukan 2, dapat 2 jemputan tak? agagagaga

teringat-ingat auntie kata nak bernuansakan indonesia (sepenohnya) open hse tahun ini~

risoles dan sate padang?

hehe

. : LaDy iRm@ : . berkata...

ha ah lah shamam...

aunty cakap nak masakan indonesia..

saya cadangkan seperti biase... lasagna.... hehehe

sate minang... risoles.... kupat tahu... tahu bakso... pisang keju..

nie dah lebih2 nye cadangan nie...

ull berkata...

hehe. gamba brownies tu sgt mengujakan...

btw...nnti sy list down apa2 yg patut. hahaha.

Along berkata...

saya mau nasi minyak farinaaaaaaaaaa!


EH SALAH TAHUN EH?
T____T

soraya berkata...

arghhhh semua menu yg fotonya kau pajang dlm entry ni....! why? why do i have to read ths now? *gulpp*

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...