Jumaat, Oktober 16, 2009

GLAMorous Sifu!!!

Di Suatu Masa...


Ditag oleh Pokcik di Facebook membuatkan saya tiba-tiba tidak senang duduk hari ini.


Tambahan pula disajikan dengan gambar-gambar Sifu yang wowwwwwww HAWTTT!!!


Sekali pandang, macam Johnny Depp!


And he's like what, 50 something?? OMG. Indah sungguh ciptaan Tuhan.

Bak kata Cah Ayu,
"hensem sangat sampai pening aku tgk..

pening... muntah2.."

Bak kata Along pula,
"pingsan sbb nak soh dia dukung, nek atas katil then yes baru cpr.

*pengsan lagik*"

Soraya pula kata,
"bisakah aku bertanya padamu....di mana datang sayang ini...di sudut mata mu, atau bisikan mesraaaaaa..."


Hahahahahahahhaa.

Ye. Kami memang rakan-rakan perverted who totally digs HOT older men.


Oh. Belilah GLAM Lelaki. Ada artikel tentang mereka ini juga. Bolehlah baca, kalau nak.
Eceh mentang-mentang Eross dah kahwin.

Hahaha...tak, tipu. Belilah belilah!



Pastu potong gambar sifu and bagi kat saya, okeh? Ngehehehehhe.


nota kecil: Kitt, don't worry. Kau tetap yang termuahhhh di hati!

3 ulasan:

papaIndah berkata...

tiba-tiba aku rasa bersalah. NOT! haha

Lissa berkata...

oh? dah tak potong gambar eross dah?

awesome blossom berkata...

mmg betul laa.... ada iras johnny depp! ke johhny depp yg iras dia...? hahaha, tak kesah, yg penting dua2 LAKI org ni mmg hot..!!!!

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...