Jumaat, November 27, 2009

LDR


First of all...

LDR = Long Distance Relationship.

Not Long Dick Reduction.

And this book titled, 'The Long Distance Relationship Guide', my mom bought for me.

My mom.

Thanks Mak, for the book...

And for the approval. :-D

Love you lah Mak!

Posted by ShoZu

6 ulasan:

Lynda berkata...

sweet

febri berkata...

halo mbak..itu buku belinya dimana ya?saya tinggal di kota bharu nih!sudah 2 tahun belajar disini,menjalani LDR jg,jd boleh donk berbagi tipsnya!!hehe..thanx

shera berkata...

k.farina, did i missed something here? :)

f a r i n a berkata...

chee chung: sangat! eh. happy belated birthday!!

mbak febri: belinya di jualan gudang buku di kl, murah banget lho mbak, cuman rm5! hehehe. ntar deh saya share tips2 dari buku itu ya, mudah2an bs membantu. hidup LDR! :p

shera: hahaha...rasa mcm dah banyakkkkk je tulis kat blog ni lah!

Ernie Khairina berkata...

yes, did i missed something here? and..comelnya mak ko!

Naem Naemah berkata...

hahaha br tgk kambing jantan smp habis smlm..

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...