Khamis, Januari 28, 2010

Aye aye, Captain

Cik Cantik: Aneh ya, kenapa si Captain masih mencari cinta? Padahal dia perfect lho.
Cah Ayu: Nah itu diaaaa!! Andai saja dia meminta hati ku, dengan rela aku memberikan nya.
Cik Cantik: So why don't you just tell him?
Cah Ayu: *malu* Kamu je lah yang cakap. hahahaha
Cik Cantik: Baik!


Keesokan harinya di Twitter:

I say,
Seorg teman bkata pdku td mlm, "andai saja Captain meminta hatiku, aku mau kok memberikan itu pdnya" :-)

he says,
Di KL? Jauuh!

I say,
hahaha. Lho, bukannya cinta gk mengenal usia, jarak, harta dan pangkat?


*diam beberapa jam*

he says,
Gw harap tmn lo cewek :)

I say,
Cewek cantik dan dia titip salam ke kamu :-)

he says,
Gadis malaysia? Secantik siti nurhaliza? Woow!

I say,
hahaha, kok benchmarknya siti. cewek ini jauhhh lebih cantikkkk!

he says,
Waktu ke KL ketemunya cm siti sih :)

I say,
hahaha, aduh kok udah jd mak comblang yah. intinya td mlm tmnku bilg, "aneh aja Captain blum ketemu cinta, toh dia cowok sempurna kok"

he says,
Wah rumor tuh! Blm tau aja!

I say,
ya udah, ke kl aja lg mas...hehehe

he says,
Aih bangkrut dah! Haha!

I say,
yasud, nnt temanku samperin km di indonesia ya haha :-)

he says,
Sounds great idea! Secakep anaknya anwar ibrahim gw samperin deeh!

I say,
haha kk kelas aku klo anaknya anwar tuh! insya Allah, sm ayunya, sm solehah :-)

he says,
Namanya soleh hah? :)

I say,
hahaha. Kasian bgt sih klo cewek dikasi nama soleh! Namanya Ayu, sesuai wajahnya hehe

he says,
Kyk org Indonesia namanya Ayu! Org Indonesia aja namanya kyk org amrik!

I say,
kata shakespeare, a rose by any other name would smell just as sweet. :-)

he says,
Yeaah!


Dan ada teman saya membaca tweets kami dengan hati berbunga. Hahahaha...

who knows babe, who knows :-)

Darah Abadi


Pic courtesy of Ili Farhana



Insan-insan kesayangan hamba.

Darah abadi.

Sahabat sejati.

Thanks for keeping me sane by being insane!

Kita rokenrol hingga ujung waktu, yeah!



Arisan 1 Januari 2010

Selasa, Januari 26, 2010

Happy Pills

Minda tertekan.

Tambah bengang lagi sebab period datang bersamaan. PMS is one thing, you also miss the chance to pray to Allah, the easiest and sure way to combat stress.

When hitting and kicking people is not an option,

You turn to food. Comfort food.

And this, my friends...is currently high up on my FAVOURITE FOOD EVER!


Keripik Balinjo Manis


Seriously, saya rasa sedap nak mampos. The first time I popped this into my mouth, I think I died and when to heaven. Sedap macam tu sekali. Macam nak culik je tukang buat keripik ni, ikat dia belakang rumah, suruh buat keripik ni hari-hari.

Rasa lemak pahit-pahit keripik balinjo, I know most of you would be familiar with. Combine that with sweetness of caramelised sugar coating, dan rangupnya...oh ampun.

Now I am eating it like my life depends on it. Macam telan happy pills. Sigh.

Lupakan sebentar masalah kalori :p


Posted by ShoZu

Bertahan lah Sayang...

cik cantik: Aku rs aku mcm imsonia ke hape
cik cantik: Tiap mlm susah tido
cik cantik: Ko klo tgk mata aku bengkak
cik cantik: Buat2 tak paham je ah
cah ayu: banyak pikir masalah tu
cah ayu: ckckckc
cah ayu: ape masalah anda

cik cantik: Hahahaha
cik cantik: Ldr itu sakit, kawan
cah ayu: ah... itu puncanya
cah ayu: sy mengerti, kawan
cik cantik: Hahaha...on one hand, it helps. This 'saya enggan bercerita' method
cik cantik: Coz ppl dont keep asking
cik cantik: On the other hand
cik cantik: I have to handle it on my own
cik cantik: Itu gk mudah, men
cah ayu: bersabarlah kawan
cah ayu: (ini aje yang mampu aku bilang)
cah ayu: huhuhuhu
cah ayu: aku dedikasikan lagu 'Bertahan Di Sana' khas buat kamu. huhuhu



Dinda, Apa Kabar Kau Di Sana
Lelahkah Menungguku Berkelana
Lelahkah Menungguku Kau Di Sana

Sayang, Aku Kan Segera Pulang
Tunggu Aku Dengan Senyuman Itu
Tunggu Aku Dengan Senyummu Itu

Bila waktu Itu Telah Tiba
Coba kenakanlah Mahkota Itu
Coba Kenakanlah Mahkota Itu

Masih Banyak Yang Harus Ku Cari
'Tuk Bahagiakan Hidupmu Nanti

Bisa Bertahankah Kau Di Sana
Bisa Bertahankah Sayang
Coba Bertahanlah Kau Di Sana
Coba Bertahanlah Sayang

Coba Bertahanlah
Bertahanlah Kau Di Sana
Coba Bertahanlah Sayang



Haha. This is so true. Thanks friend for the song dedication!

Cuma...kenapa kamu yang dedicate lagu ini ke aku? Kenapa bukan Encik Pacar?

Hahahahaha.

Jumaat, Januari 22, 2010

*smooch, smooch*

Okay permintaan terhadap the Rosebud Salve amatlah menggalakkan. *Damn, I should have sell this!*

Hahaha, eniwei busway,

Why is everyone ordering Lavish Layers 3-pack?


Lavish Layers is a decorative square tin that contains individual tins of Rosebud Salve, Strawberry Lip Balm, and Minted Rose Lip Balm.


Of course I've no problem with that, cuma wondering if you realized there are other variants which is just as yummehhh!

Check these out:


A luscious lip balm of creamy mocha and essential oils infused with a hint of vanilla and rose. Essential ingredients include Shea Butter and vitamin E.



Wild berry and honey scented moisturizing lip balm, softens dry chapped lips and skin.



A cooling eucalyptus salve used on lips, nose, and skin to relieve dryness. Other uses include soothing minor skin irritations associated with colds, allergies, minor burns, and insect bites.



Refreshing peppermint scented lip balm used to moisturize lips and skin with a hint of rose blush.



A strawberry scented lip balm that protects and moisturizes the lips, cuticles, and elbows from the drying effects of weather.



A favorite of make-up artists and women who know how to maintain their beauty, this general purpose topical application mosturizes, relieves roughness and itching, eases skin irritation, and promotes healing.
Note: My personal favourite. :-)



Kannn?? Yummy kan??

Just don't say I didn't inform you girls :-D

Miyami Bukan Miayam.

Hari ini ditanya bertubi2 di Twitter gara2 Naem bertweet tentang promo Cosway, bedak Miyami beli 5 percuma 1. Hamik ko.

BELI 5 PERCUMA 1 tuh.


hahahahahah.

Dan orang pun dok tanya, menatang apa Miyami tu? Bagus ke?

Ni haa menatangnya.

Miyami Two-Way Foundation


• Silky-smooth combination of foundation and powder
• Gives a long-lasting, flawless finish
• SPF15 protects against harmful sunrays



Been using this for almost 2 years already, and trust me, I have tried all sorts of 2-way foundation, daripada yang paling mahal sampai lah yang ke paling murah. Maka biarlah saya beritahu kenapa saya suka bedak Miyami ini:

1. Murah. kalau tengah promosi, tak sampai pun RM20. Dan Cosway selalu promosi. Kalau tak promosi, dalam rm25.

2. Tahan lama di muka. I find this true especially kalau you're using the right moisturizer for your face. Kalau rasa macam tak cukup tahan lama, maybe kalau muka u ols jenis oily ke, boleh use liquid foundation or a make up base dulu sebelum tepek bedak ni.

3. High coverage. Senang nak sorok bintik-bintik hitam di muka.

4. Easy to apply.

5. Matches my skin color easily. Then there's only 3 shades to choose from, so tak payah nak pening test sampai 10 jenis warna.


This is actually the 2-way foundation of choice for many make up artists, models and artists. Seriously.

Murah, meriah dan berkesan.

Dan sempena promosi Cosway mulai 24 Januari ini (Beli 5 percuma 1), satu bedak ni comes to about RM16.60 only!

Jadi, siapa cakap nak cantik perlu belanja mahal? *wink wink*


p/s: SAYA BUKAN AJEN COSWAY! hahahaha. Terima kasih.

This feeling has a name. It's "Lonely"

Gak bisa tidur. Mengantuk pun tidak. Kalau dulu, itu tak aneh. Semenjak usia makin lanjut ni (saya pasrah atas kenyataan hidup) biasanya jam 11 pun dah menguap macam walrus.
Uring-uringan terus dari tadi. Tak tahu apa sebab musabab.
Then it hits me macam buah durian jatuh berdebab.

So this is what loneliness feels like, huh?

Hmm.

I better get use to it.

Rabu, Januari 20, 2010

Sexiest Lips


Wow. I received lots of comments on my entry about Smith's Rosebud Salve. Lissa suggested kita membeli secara pukal to save on postal charges. Good idea, babe!

So sesiapa yang berminat nak beli, you can leave me a comment or drop me an email at farinajamal@gmail.com supaya saya boleh beli secara berbondong-bondong. Bukan brondong.

Boleh usha di amazon.com tentang variants apa yang ada.



Jangan risau, saya tak ambil untong, saya cuma nak tolong.

Welcome, Baby Lea!

First, there were just the 2 of them...



On 14 January 2010 at 3.25am, she came into the world,

LEA ARYANNA BT. AHMAD ZEFFIRELLI


A Baby Changes Things


A baby changes things;
They’ll never be the same;
Your life is filled with wonder,
Since your little miracle came.


There’s lots of things to do now,
But with the new tasks you face,
Your family gains more love,
And bonds time will never erase.


Congratulations Peon and Zeff on your new addition!


By Karl and Joanna Fuchs

Posted by ShoZu

Selasa, Januari 19, 2010

Bibir kering? Kini tidak lagi :-)


In the mood to do reviews. Haha. Selalu Anis je yang menulis pasal beauty products, but here's one that I use, that I think every gals should have! (Even guys, if you're into this sort of stuffs)

It's called Smith's Rosebud Salve, and was introduced to me by the numero uno make up artist in Malaysia, Nurul Syukor.

Since I got my hands on one, it's absolute must have item in my handbag!

Since 1895, this world-famous salve has been lauded by fashion magazines, make-up artists, and celebrities as their number one preferred lip balm. In addition to being a wonderful lip moisturizer, natural-looking lip gloss and lipstick base, it is still a family favorite to aid in the relief of chapped and dry skin, blemishes, diaper rash, and detergent burns.

I've tried SOOOO many lip balms before, but nothing could compete with this one. Bak kata Upin dan Ipin, "Betul betul betul!" Tak kisahlah bibir kering merekah-rekah pun, just apply a rich layer on your lips before you go to sleep, besok pagi bila bangun dah va-va-voom, Bibirmu seksi!

Kalau kulit kering, pakai sikit je terus rasa halus macam kulit bayi. And langsung tak melekit-lekit.

Sayangnya, kat Malaysia tak ada jual menatang ni. I got mine when my mom went to Canada a few years back. Can get it from any Sephora outlets. Tapi boleh beli di Amazon! It's like, USD5 to USD7 (about RM17 to RM25) each but worry not, satu benda ni je boleh tahan bertahun.

My verdict: Sangat worth buying.


Other Variants from Smith's

Click! Click!



Memenuhi segala ciri-ciri kamera idaman, iaitu:

1. Ringan
2. Mudah pakai
3. Gambar menggembirakan
4. Lithium Ion battery
5. MURAH


Hahaha. Gila cheapskate.

Bought this for Mom so she can use for her holidays to Vietnam.

So before that kitorang belasah try test kamera ni main snap2 gambar rumah, dan tak habis-habisnya saya terkagum-kagum melihat kualiti foto yang terhasil. (Nampak jelas rumah bersepah, tapi artistik. Hahaha. Ye, Artistik)

And at RM399, memang murah meriah.

okay, dah ada kamera kecik, boleh bawa kemana2 untuk camwhore macam Along. Yeay!

Selasa, Januari 12, 2010

He says, She says

He says,

don't pretend u r ok! i can feel your pain here.


She says,
:-)


Sometimes, ignorance is a bliss.


p.s: Let's just keep on pretending, shall we?

Jumaat, Januari 08, 2010

Rambling

i wonder.

Everytime we are in a relationship, although we are not so completely in love with that person, selalunya kita akan cuba yang terbaik, bukan?

Beri yang terbaik.

Ucap yang terbaik.

Sometimes it works out. Sometimes doesn't.

Tapi mau dikemanakan segala kata yang pernah terucap? Segala janji yang pernah terlafaz? Segala rasa yang sempat singgah?

Terus, apabila rasa itu sudah hilang ditelan angin bayu membawa diriku, dan datang sebuah rasa yang lebih besar, lebih indah, lebih meruah...

how?

Analogikan begini. Hujan lebat datang mencurah. Kita kata, wah, belum pernah hujan selebat ini seumur hidup! Tak lama kemudian, hujan yang lebih lebat sehingga air bah melimpah...mestilah kita kata, wah, hujan ini lebih lebat! Belum pernah hujan selebat ini seumur hidup!

Maka dosakah kita menuduh hujan yang awal tadi sebagai lebat? Bohong ke?

Tapi bukankah segala pengalaman itu yang menyedarkan kita, membuat kita menimbang tara, membuat kita bisa menghargai, seadanya?

Membuat kita sedar, kita tidak mampu kehilangan apa yang sekarang kita punyai?

P.s: kadang berharap saya bisa memadam masa lalu. Supaya tidak terus mengganggu.

Posted by ShoZu

Selasa, Januari 05, 2010

My Warrior

MERANTAU WARRIOR

Date: 7 January 2010
Language: Indonesian
Genre: Action, Adventure
Running Time: 1 hour 53 minutes
Director: Gareth Evans
Cast: Christine Hakim, Iko Uwais.

Synopsis: This action-packed movie is the Indonesian version of acclaimed movie Ong-Bak (2003): MERANTAU WARRIOR is about a young man (Uwais) who leaves his rural hometown and adolescence for the big, bad city – this time it is Jakarta – where he saves a girl from human trafficking but then must fight for their lives in jaw-dropping action sequences.

(Source: Golden Screen Cinemas Sdn. Bhd.)



FINALLY!!!

Isnin, Januari 04, 2010

Ain't No Mountain High Enough

Dah lama tak mention Along in this blog. Bukan bererti dia terabaikan, tidak...tidak sama sekali. Along tetap dihati. Eceh wah.

Tiap hari masih baca her wonderful blog about her wonderful life panjat gunung, terjun tiruk, selam lautan, mengorat pakwe, makan banyak, wonderful, wonderful, wonderful.

And there's this one wonderful thing she wrote about her excursion to climb Mount Batu Putih that got my attention so much, I decided to blog about it.




One tip I learnt while climbing upwards was not to look up.
Even if you have to look up, don't look straight where you are going for you'll be psyched with the trail in front of you.
Kira untuk mengelakkan saiko diri yang jalan kat depan tu cam dah tinggi 90 darjah, with your backpack, your mind says go, but your body dah kecut takut tamau naik dah -- so avoid that.
Pandang kiri kanan, or what's best, pandang belakang and see how far you went.

Konfem puas hati :')



Same thing applies in real life. If you look ahead, you'd be scared with the journey, penuh onak ranjau berduri. Ecewah.

Look behind, and see how far have you gone. And where you're at now.

Now, aren't you proud of yourself and what you've achieved?

*hinst, hinst kembang kuncup hidung*

Thanks Cik for the reminder tak sengaja! :-D


Ain't no mountain high
Ain't no vally low
Ain't no river wide enough, baby
If you need me, call me
No matter where you are
No matter how far
Just call my name
I'll be there in a hurry
You don't have to worry

Things to Aim for in 2010

Not necessarily in this order:











aminn, aminn, aminn.


Tapi kalau yang satu ini...


Not in the nearest future, maybe. :-)

Blind Love

things only a mother would say,

"tak adalah cantik tara mana minah tu, kalau banding dgn anak I, huh...no competition!"


hahahaha.

i love u, mom!

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...