Jumaat, Jun 11, 2010

Confounding Cambodia

Soraya, Kikin, Rina and yours truly spent 6 days last March immersing ourselves in Cambodian culture and history. I can say, it is truly an emotional trip, in so many ways. Cakap banyak tak guna pakai sejarah dan keindahan kat sana, google pun boleh. (pemalas nak menulis)

I didn't think Cambodia is a country I would sorely miss when I left. But I do. I really do *sigh*


Watching sunset at Tonle Sap Lake



Floating Village



Ahlil Mesyuarat Tingkat di Angkor Wat



This probably speaks for itself



Sunrise at Angkor Wat. We woke up at 4am for this!


Kalau ditanya, what is the best thing about Cambodia?

We won't say Angkor Wat. Although it was really magnificent.

We won't say shopping. Although saya shopping agak macam nak gila jugak lah, Kikin jadi saksi how we left Rina and Soraya to sleep while we woke up subuh2 buta dan bergegas ke Russian Market to be the 1st one there hehehe.

Kami, dengan seiya sekata sehati sejiwa sebaris tanpa ragu-ragu berkata, it's the people!!





Kami terjumpa perkampungan Islam, masjid dan madrasah ini secara tak sengaja, di Siem Reap. Menitik air mata bila fikirkan how Allah led us to this place. Subhanallah. It was a really moving moment for us, to find this place, and to mingle with the locals and the kids. InsyaAllah, we shall return!



Imam Negeri Siem Reap, Ustaz Haji Musa, cooking this dish called "Lembu naik bukit" for us. The best meal we had throughout the trip!



We nicknamed him Mr. Bikbik. Ceritanya, biarlah kami sahaja yang tahu!!



Sepanjang di Cambodia, teringin nak makan durian. On the last day, right before balik, baru dapat! Kitorang tengah melepak kat our favorite makan place in Phnom Penh, 'Warung Bali'(dasar orang berlidah jawa, pergi Cambodia pun cari makanan Indonesia! Hahaha but really, makanan kat tempat ni je yang mesra dengan tekak waktu di Phnom Penh) then ada pakcik berjualan durian atas motor mcm Benggali Roti. Nasib baik ada Encik Yusuf ni tolong tawarkan harga. Merasa juga durian Cambodia, Sumpah, tak tipu, sedap maknyussss!!!*terkenang-kenang*



Ye. Saya memang sesuai sangat jadi nanny.

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...