Rabu, Jun 30, 2010

entri tidak bergambar

Alamak. Ada yang kata. Blog saya sehari dua ini, membimbangkan.

Ada yang kata, blog saya depressing.

Maafkan jika begitu, wahai sahabat. Biasa lah, air laut pun ada pasang suruh, begitu lah juga hamba pacal yang hina ini.

Anyway. Dalam acara untuk mewujudkan entri yang lebih gembira,

Saya nak bagitau. Kejap lagi saya nak dinner kat Al-Rawsha.

Sekian.


(I won't blame you guys kalau rasa nak sepak saya lepas baca entri ni. Saya pun kalau boleh nak sepak kepala sendiri tapi tak sampai. Nasib)

Tiada ulasan:

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...