Ahad, Ogos 08, 2010

Laughter is the best medicine

I love how my bestfriends just know when I needed company. That spiritual bond thingy people keep talking about, tau? Haa, macam tu lah. Since I don't keep in touch religiously with my bestfriends, kadang setahun 4 kali je jumpa, and we don't chat often either, so that bond still surprise me sometimes. Macam tau-tau je apa yang ada dibenak saya, without me having to say it.

That's how I felt when one of my bestfriends, Faie, called, and just say, "Woi, jom lepak? Aku jemput kau lagi 30 minit." Just when I was feeling sad and blue and sikitttt lagi nak layan soundtrack Lagenda Budak Setan *gila pathetic*

Lepak with Faie, also means I get to see this girl!


Hannah yang comel!


Faie warned me, Hannah sangat cepat pick up so I will have to watch my words. Of course, being my uni mate, Faie sangat tahu kebolehan saya untuk menggunakan kata-kata nista dengan penuh kreatif dalam percakapan sehari-hari, so the warning was somewhat necessary. Yang tak necessary, is her gelaktakbolehblah bila saya memilih kata-kata yang lebih sopan, seperti, "Eh tak baik sangat lah dia" as oppose to my usual, "Eh, dia keji si*l" Hahaha. Saya enggan dijatuhkan hukuman atas kesalahan mengajar Hannah kata-kata tak elok, okeh!

As Faie and I gossiped and laughed, Hannah looked at us in wonder. Suddenly, she started laughing, for no apparent reason. Tak berhenti-henti pulak tu. We were confused.

Then it hits me. Wait. The laugh, sounds familiar. No way! She has got to be kidding me!


She was mocking MY laugh!!


Faie watched in horror. "Farina!! Apa kau dah ajar kat anak aku??!"

Hahahahahhaa. Maafkan akuuuuuuuu, Faie!!!

Well hmm, the good news is, Hannah also picked up how I sometimes close my mouth with my hand when I laugh, which is good, right? The bad news is, well...Hannah gelak tak berhenti-henti. Sampai dah nak balik pun masih gelak lagi. Hahahahahaha.

Haish Hannah ni tak baik, mari kita belajar control gelak supaya lebih ayu dan anggun. Nanti baby dalam perut mama dengar, dia pun gelak macam tu, how?? Oh yes yes, Faie broke the good news, she's 10 weeks pregnant! Hannah nak dapat adik yeay! I'm getting someone else to corrupt, yeay! ^______^


Wedding Faie, 3 years ago. The rest of the girls in the photo, Anis and Aida, dah kahwin and have a daughter each.
Oh, sila simpan saja soalan, "Habis kau, Farina, bila lagi?" itu, terimakasih :p

2 ulasan:

peonate berkata...

haishh camane nanti nak bawak Lea jumpe aunty Fg ni...

f a r i n a berkata...

hahahahah...aku pun terpikir menda yg sama dari hari tuh!

siap lah lea klo dh besar sket nanti, there's sooo many things i wanna teach her!

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...