Selasa, Ogos 10, 2010

Sugeng Ramadhan!


Negara mawa tata, desa mawa cara
Tata krama agawe lancar ing kerja
Sugeng siam panjenengan sedaya
Kulo gadah lepat nyuwun pangapura

Ngantuk ngadep padhiyan
Aja klenthir marang pujian
Sugeng wulan Ramadhan
Nyuwun apunten sedaya kalepatan

Ngundhuh wohing panggawe
Manungsa ngunduh pokale dewe
Luput kulo aja digape
Luwih sekeca sampeyan laleake

Taqabalallahu Minna Wa Minkum
Mugi amal ibadah kita sadaya katampi




In short,

Selamat Menyambut Ramadhan, bulan keberkatan!

Mohon maaf zahir dan batin!

2 ulasan:

Jid Othman berkata...

salam ramadan to you too, babe... =)

Jid Othman berkata...

salam ramadan to you too, babe... =)

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...