Selasa, September 28, 2010

1, 2, 3!




Biarlah saya berterus terang.

Di Indonesia, sudah lama McD menghidangkan makanan diatas, Triple Cheeseburger. Entah sejak kapan, yang saya ingat sudah agak lama saya dikagetkan dengan kewujudannya melalui banner besar menggoda yang tergantung di depan restoran McD.

Semenjak itu, sering hati merasakan bukan 1, bukan 2...malah 3 beef patties yang disandingkan dengan lapisan keju dan roti yang nikmat! Namun niat itu saya urungkan didalam hati sahaja. Kenapa? Kenapa?

Kerana...

Saya malu.

Iya, saya malu untuk mengajak sang pacar pergi makan di McD, dimana dia akan hanya order Double Cheeseburger sahaja tapi saya nak Triple. Akan jelaslah dihadapan matanya betapa buruk lantaknya pacarnya ini. Walaupun sebenarnya dia dah tau sangat sebab tiap kali makan nasi bebek mesti minta 2 porsi tapi saya tetap juga malu. *____*

Akan tetapi!

Sekarang itu bukan satu masalah lagi! Triple Cheeseburger sudah ada di Malaysia! Saya boleh makan ia tanpa rasa malu dan segan!

Hoooorayyyyyyyy!!!


Majulah McD untuk negara!

p/s: kata teman sekerja, makan Triple Cheeseburger bukanlah simbol buruk lantak, akan tetapi ianya tanda keadilan kepada perut yang tiga lapis ini. Jadi tiap lapis dapat jatah yang sama. Hahahaha...adil dan saksama, bukan?

3 ulasan:

Jid Othman berkata...

aku yg kering ni pun melantak triple cheeseburger...hahahah

f a r i n a berkata...

tapi jid, bf aku tak pernah seumur hidup dia makan, macam mana tuh?? malu ai. hahahaha...dah selamat aku melantak triple cheeseburger berserta large fries and coke!

peonate berkata...

alaamak camane boleh terlepas pandang ada triple cheeseburger ni? harus kene cuba.. ehh bukan wajib!

fg, suruh bf makan sbb nanti die tak dapat menikmati keindahan makanan yang meruntun jiwa raga.

btw i can eat triple sbb aku breastfeed, aci tak?

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...