Rabu, September 29, 2010

I went Triple!



Lihatlah wajah saya penuh bernafsu menerkam Triple Cheeseburger ku!! Hoorayyy!

Peon, aku dah cakap kat bf, pesanan kau tuh.
me: ada org komen di blog. mas harus nyoba triple cheeseburger. Dia bilang, "suruh bf makan sbb nanti die tak dapat menikmati keindahan makanan yang meruntun jiwa raga."
kitt: ahahahahaha
kitt: that's hillarious
kitt: but...hmmm
kitt: no lah.
kitt: life is too precious
me: hahahahhaha! heyyy, it's not all that bad, trust me
kitt: it is not.
me: just additional 1 beef patty and cheese (mikirnya aja udah ngiler)
kitt: im sure, 2 bebeks is not bad too. but again, life is too precious.


Demmmmmm.

Sempat lagi tu perli aku.

Takpelah. Arwah Opah saya pesan, makanlah selagi boleh makan. Mari kita makannn!

nota: Teringat sekali makan buffet dengan sang pacar. He said, "ini makan ke merompak restoran?" (melihat banyaknya pinggan atas meja).

Kejiiiiiiiiiiiiii!

3 ulasan:

~Am berkata...

hahaha...lawak giler statement merompak restoran tu..

peonate berkata...

aiyaa dah try triple cheeseburger tu
but honestly la kan, i was quite disappointed sbb errrrr die kecik byk that what i expected hehe

f a r i n a berkata...

hahahaha...true, peon!

lagi besar burger king whopper kan? i've been telling the bf that, dia tak percaya!

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...