Jumaat, Oktober 22, 2010

Blockbuster!

If you are me, and by ME I mean a reformed makeup products addict, (eceh, reformed katanya) how can you not be excited, when your mom buy you this??

Behold...

Love how it's shaped like a shopping bag. Comel gila kan


Which opens to this...

98 beautiful eyeshadow colors!


And then, this...


Hamek kau. They have EVERYTHING in there! Eyeshadows, lipglosses, blushers, mascara, pencil eyeliner, gel eyeliner, pencil lipliner, make up aplicators, even a mirror! Wheeeeee!!!

Nama set ini Sephora Collection Endless Color Blockbuster.

Saya dah tak sabar nak main mekap-mekap!!!

12 ulasan:

zie berkata...

Salam,

Nice blog and saya juga suka mekap.
Nice nyer set ittew. Kalau sayalah dapat, saya akan tidur sambil memeluk set itu sekali.

mygoldpen berkata...

terliurnye saye....

f a r i n a berkata...

Salam Zie,
Thanks for dropping by! hahaha. Semalam mmg almost tidur peluk set tu, tinggal takut tersepak masa tidur kang jatuh berkecai hampa harapan! So taruk tepi katil diam-diam. hehehe...

Izza: Kamu kan di JB? apa lagi, cross lah ke Spore, ada sephora di ION! The whole set is prolly about, RM150 kot.

peonate berkata...

eh mcm aku punye kan tapi mine is a bit smaller la tapi..

tapi since tak pandai guna, simpan sahajaa.. mmmm

Vee berkata...

seronok tgk that set..tp kalau i tgk saje la peluk tetiap malam. mcm x kan guna semua pun..hehe

anis-chan berkata...

niiiceee...

no wonder u gave up on stila, kalau aku pun hahaha


endless endless looks! we want fotds!

f a r i n a berkata...

Peon: size wise, i think yours is bigger. ini kecik je, tapi lebih byk colors.

vee: hahaha mmg la maybe tak semua color pun akan guna, tp itulah nafsu namanya :P

anis: i have to, else i'd have too much make up to deal with. it might take me forever to puas2 main dgn set ni wehh! hahhaha...

Temi berkata...

heee..nak jadi model untuk main mekap-mekap tu :D

Along berkata...

*pengsan tengok warna bebanyak*

Lissa Ahmad berkata...

wahhhh meriahnyaa...

tak sabar nak mekap balik.. huhu

Jid Othman berkata...

huhuhuh~

awesome blossom berkata...

wallaaweiiii.. itu mmg benar2 endless.. hahaha

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...