Rabu, Februari 09, 2011

Ariel & Luna

Sorry darling, we're not talking bout Ariel Peterpan dan pacarnya, Luna Maya. We're talking bout these 2 sun bears with their public display affection that has prompted us to give them those nicknames. Hahahaha...





Yes, they are doing EXACTLY what you think they're doing.


p/s: we even have videos. Yes, we're perverted like that.

4 ulasan:

ull berkata...

wah, bahaya ni mbak. nnti bleh didakwa kat mahkamah atas sbb penyebaran pornografi ni...

atau mmg bertujuan mau mendampingi ariel nun di dalam selama 3 thn 6 bulan...? heheheheheh!

Along berkata...

I saw once in zoo melaka -- dah la bawak bebudak tadika time tu, and they were all asking, "bear tu buat apa kaklong?"

Hoishhh,berpeluh nak menjawabnye wehssss!

Cah Ayu berkata...

so, mmg hobi bear show off la eh? ic ic

baik show off exercise mahupun ML..

Lissa Ahmad berkata...

memang la korang animal pervert..

*potong stim betol* kata luna

*takpe darling, alang-alang orang dah tau, kita teruskan aja* kata ariel.

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...