Selasa, Februari 08, 2011

Ro-Man-Tis

Apakah makna 'romantis'?



Romantis adalah tatkala Bromo bergemuruh tanpa henti, lantas Soraya berkata...

"Farina, jangan lah tutup muka dengan selimut, aku nak tengok muka kau"


Myiahahahahhahahahah!!

Difikir-fikir, itu bukan romantis...itu getis! :p

9 ulasan:

Lissa Ahmad berkata...

hahaha, ke takut dalam selimut ada suster ngesot? :p

Temi berkata...

Teringat cerita Ju Onn

Along berkata...

Manjaaaaaaa sor ni! :P

Tapi tapi tapi we are so not in their place, kalau Along tah camne nangis soh Farina jgn tidur dulu kot :P

soraya berkata...

hahaha unt memperkukuhkan keyakinan aja..suster ngesot kat lantai lissa

ull berkata...

muahahhahahahah! klasik.

f a r i n a berkata...

muahahahaha!

along: takde maknanya...sekejap je ah tunjuk muka, lepas tuh karung balik, siap paling arah lain. aku tak kira...aku nak tido! hahahaha

(plus cermin tingkap right beside my face, kononnya takut klo pecah kena muka nanti cacat alolololo...)

Cah Ayu berkata...

romantisme versi Sor.

tak sangka sunggoh.

soraya berkata...

ok, lihat betul2 gambar katil di atas...dkt tingkap..ada cahaya api kecik..nak kata bromo, kene block dgn kamar atas bukit tu kan..nk kata flash gambar, setahu aku foto ni aku tak pake flash. sekian

f a r i n a berkata...

gara-gara komen sor, aku siap minta pendapat kawan aku yang ada psychic.

He said it's not penampakan. Mungkin lampu. Phewwww (aku akan berpegang kpd fahaman ini hahah)

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...