Jumaat, Mei 06, 2011

In-Dah

Some friends have asked, kat mana saya beli tudung-tudung saya, sebab nampak ceria, lain dari yang lain dan yang penting, cantik terletak dan selesa!






Semua tudung dalam gambar-gambar diatas, dan kebanyakan tudung yang saya pakai, saya beli disini:


Butik In-Dah Galeri Muslimah, Sec 10, Shah Alam



Choices memang sangat banyak, dan selalu ada pilihan baru. Bukan hanya tudung dijual disini, blouse Muslimah dan jubah pun ada dengan harga berpatutan!



Yang duduk bertudung hitam merah tu, owner butik ni, Puan Intan. Kalau uols pergi kedai ni, dan terjumpa dia, tell her Farina told you bout the place. Untung2 dapat diskaun :-D



Koleksi jubah pelbagai saiz dan corak. Designnya terkini, kain pun selesa dan sesuai dengan cuaca Malaysia ni. Kat sini, bukan saja boleh beli baju atau tudung ready-made, kalau nak tempah pun boleh! Sama ada dengan kain sendiri, atau boleh pilih dari koleksi kain di butik ni yang sangat banyak! Kalau tudung tu, nak pilih awning warna apa ke, jenis kain apa ke...so many choices to choose from!



Kawan saya, Cik Soraya tengah membelek baju muslimah untuk ibundanya. Siap dah plan nak datang lagi bawa ibu untuk pilih sendiri.



Kedudukan kedai sangat strategik, sebelah Restoran Azira, Sec 10 (bak kata Cik Soraya, org Shah Alam wajib kena tau restoran ni!). So kalau dah puas bershopping, boleh lah ke kedai sebelah mengisi perut pula!

Happy Shopping!


nota: ini bukan iklan berbayar :-)

Tiada ulasan:

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...