Rabu, Julai 20, 2011

Current Love



Saya adalah cinta kepada menatang diatas ini.

Currently, this is my makeup staple. Tiap2 hari pakai bedak miyami, calit Burt's Bees - Lip Shimmer (I uses "Rhubarb"), a hint of blusher (either Max Factor's creme blush or Stage's blusher) and that's it.

I loved the colour and despite being a lil sheer (it doesnt give the same coverage that lipstick does) but it stays put!(Biasanya touch up lepas sholat zuhur saja). Love how my lips looked glossy (not shiny). Paling penting, I loved how the lip shimmer kept my lips moist and kissable!

And, it's 100% natural too!

3 ulasan:

lissa berkata...

looks yummeh. mana nak dapat ni?

f a r i n a berkata...

kat Sephora ada, tak pun kat MV ada kedai Burt's Bees, kata adik saya. RM35, mmg rasa mahal for a lipbalm tapi trust me, berbaloi2. I seldom even wear lipstick dah skrg, asik calit menatang ni je!

tasya berkata...

Sephora kat mana babe? yg kat MV tu pon mmg nama kedai dia Burt's Bees ke? mcm menarik utk di try hehe

March 2017 - 'Ada Apa Dengan Jogja?' (Part 2.5)

Honestly tho, I have nothing much to say about the show, except what everyone would already know...It was AH-MAY-ZINGGGG!!! *fangirling mod...