Selasa, November 29, 2011

The Topless Chef (Part 3)

Let's recap.

Bermula dari tweet dari Puan Ull Asfara, who RTed MiraLes who RTed this guy, Juki. Juki twitpicced a photo of Nico cooking in his kitchen. Nico was in Jogja, and was staying in Juki's place, faham setakat ini?

So the twitpic menyebabkan keadaan gegak gempita, kehebohan yang luar biasa diantara kami2 sahabat handai di twitter, so much that our friend, Sarah, who's also in Jogja, asked to see the pic yang bikin heboh itu. Saya pun kirim, lewat BBM.

Little did we know, Sarah and Juki are actually really close friends, dah macam adik beradik dah! Tengok je gambar tu dia langsung cam itu dapur siapa! Hahahaha...Sarah langsung bbm ke Juki. Belum apa-apa, Juki dah ajak ketemu. Rupanya Nico and Juki memang dah plan nak jumpa Mamanya Sarah later that afternoon, because her mother is a writer and Nico's a big fan of hers.

Maka, bertemulah mereka di rumah ibunda Sarah (aku cemburu!!)

oh, and Sarah also told them about how everyone went crazy after seeing that photo. Thank God, he just laughed! *malu*

Tapi tapi tapi...


Saya dapat nota cinta dari Topless Chef! Yeayyy!


*joget joget*

1 ulasan:

Lissa Ahmad berkata...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!

#27

My current favourite writer: Fiersa Besari. Sederhana, cerdas dan mengena. If you haven't read any of his works, you should. ...